Om oss


Jag är certifierad av International Coach Federation, vilket intygar den höga kvalitet ni kan förvänta er av mina tjänster. Meningen med processen är inte att jag ska ta beslut åt dig, utan istället hjälpa dig att motivera, så att du själv ska kunna klargöra vad det är du egentligen vill. Självklart arbetar vi sedan med hur du kan ta dig dit.

Detta är en chans för dig att förkorta tiden som det annars skulle tagit att nå dit du vill. Som en genväg till målet. Ett exempel är att effektivisera arbetet i ett företag för att öka intäkterna och minska kostnaderna. Ett annat exempel är coachning för chefer eller personer som vill förbättra sin karriär. Vart det än är du vill, kan jag hjälpa dig dit.

Mitt kontor finns i Linköping, men jag arbetar inom hela Östergötland som till exempel Norrköping och Motala. Om du har frågor om coachningen eller undrar över någonting, tveka då inte att kontakta mig.

Mikael är, med sin ICF PCC-certifiering, en av cirka 100 coacher i Sverige som är certifierade som Professional Certified Coach av ICF – den enda globala organisationen som erbjuder en fristående och oberoende certifieringsprocess av coacher.

Dessutom är jag certifieerad karriärcoach.

Det är en viktig kvalitetsstämpel och en garanti för din trygghet som kund.