Referenser


Mikaels energi och engagemang har för mig varit en drivkraft i uppstarten och omställningen från heltidsanställd till att se mitt egenvärde och kompetens inom mitt yrke som Leg. Psykoterapeut. Att få arbeta tillsammans med honom har skapat glädje och ett bra driv och stärkt tanken att alla relationer är viktiga relationer.
Tack Mikael och lycka till i nya grenen av ditt arbete.

Mija Edström, ME Relationell terapi AB


Mikael är skicklig på att hantera både människor, deras värderingar och drivkrafter samt verktygen för att analysera dessa. Under hösten 2020 fick jag möjligheten att under Mikaels ledning göra en testomgång av verktyget där mina drivkrafter tydligt kom fram. Mycket intressant och något jag verkligen kan rekommendera!

(Anonym)

Att vara arbetssökande är verkligen en utmaning. Att få professionell coaching av Mikael har hjälpt mig att våga utmana mig själv i mitt jobbsökande och framförallt sätta nya mål.

Jag kan varmt rekommendera er att anlita Mikael som personlig coach och rådgivare för att lära känna dig själv och hitta motivationen.

Mikael producerade också min presentationsfilm som vi lanserade digitalt. Detta har bidragit till stor uppmärksamhet och många nya kontakter på ett mycket effektivt sätt.

Monica Hedlöf

Vill se se mer referenser om Mikael, klicka här.