Hur tar du befälet och sätter dig i förarsätet?

Det är många som funderar på att leta jobb. Det kan vara frivilligt, men även - tyvärr ofrivilligt.

7 av 10 jobb som tillsätts är från den ”dolda arbetsmarknaden”, dvs jobb som inte annonseras ut. Hur kan du hitta det jobbet? Hur får arbetsgivare vetskap om att du finns – redo att arbeta hos dem? Vilket jobb, vilken roll och vem vill du ha som din nya chef? Vilka värderingar har du och hur förtydligar du vad som motiverar dig?

Jag hjälper dig i ditt sökande efter ditt drömjobb.

Själv har jag varit mellan jobb 3 gånger i mitt yrkesverksamma liv och jag vet hur det känns. Man funderar på: Vad som ska hända? Hur ska jag försörja mig? Får jag göra det jag vill göra? Man pendlar mellan hopp och förtvivlan under denna tid.

Jag är utbildad till Professionell Coach - har en certifiering som Professionell Certifierad Coach inom ICF International Coaching Federation. Dessutom är jag Certifierad Karriärcoach.

Många frågor behöver besvaras för att du ska hitta ditt drömjobb. Jag hjälper dig att bena ut dina frågor, så att du kan hålla fokus på att hitta vad som är ditt drömjobb. Områden som många fundera på är:

- Din egna LinkedIn profil
- Hur använder jag mig av Linkedin
- Vad motiveras jag av?
- Hur presenterar jag mig?
- Hur ska min hisspitch låta?
- Hur hittar jag den dolda arbetsmarknaden?
 -Kan jag byta karriär?
- Vad innebär det att studera?
- Hur ska jag agera på intervjuer?
- Hur ska jag agera vid en telefon- eller web intervju?
- Hur nätverkar jag?
 -Hur hittar jag mitt nätverk?
 -Hur beskriver jag mina erfarenheter?

Och mycket mer. Detta hjälper jag dig med.

Många har svårt att beskriva sina drivkrafter och vad man motiveras av? Detta känner du säkert igen. Vet du vad du motiveras av?
Hur beskriver du Dig utifrån dina drivkrafter?
Dessa frågor vet jag att många har problem med att beskriva i ett CV eller på en intervju. Drivkraftsanalysen är baserad på en persons värderingar och förtydligar vad som motiverar hen att göra vissa saker och att undvika andra. Utan den kunskapen är det mycket svårt att förstå eller förutse en individs beteende.

Med hjälp av Motivatorn får du den hjälpen. Drivkraftsanalysen är baserad på en persons värderingar och förtydligar vad som motiverar hen att göra vissa saker och att undvika andra. Läs mer om motivatorn här.

Du kommer här att få kunskap om dina drivkrafter samt en personlig återkoppling. Analysen tar dig ca 15 minuter att göra via datorn och återkopplineg tar max 1 timme.

Intresserad? Boka tid med mig för mer information via denna länk: https://calendly.com/mikaellaweby/15min

Investering: 1 900.- inkl moms 

Vill du veta vilka dina drivkrafter är och få coaching i dem? Då är detta något för dig. Drivkraftsanalysen är baserad på en persons värderingar och förtydligar vad som motiverar hen att göra vissa saker och att undvika andra. Utan den kunskapen är det mycket svårt att förstå eller förutse en individs beteende
Du börjar med att göra en analys för att få reda på vad du motiveras av och sedan får du återkoppling och coachning vid tre tillfällen. Du bestämmer själv ditt mål med coachingen, det gör att du får ut det du vill av coachingen. Mellan tillfällena då vi träffs kommer du att få uppgifter att arbeta med. Intresserad? Boka tid med mig för mer information via denna länk: https://calendly.com/mikaellaweby/15min

Efter att du har gjort din analys, haft din coaching utifrån dina behov - Vill du ha en presentations film film på 1-2 minuter? Då är denna tjänst för dig! Det gör vi genom att börja med <paket2> och avsluta med att göra dinpresneationsfilm.

Intresserad? Boka tid med mig för mer information via denna länk: https://calendly.com/mikaellaweby/15min

Visst är filmer bra?! Ett kort och enkelt sätt att presentera sig. Du får hjälp med att göra din film samt en färdigt redigerad film. Dina förberedelser är att du ha ett manus som där du presentar dig. Intresserad? Boka tid med mig för mer information via denna länk: https://calendly.com/mikaellaweby/15min

Investering: 2 500.- inkl moms 

Vill du ta hjälp av mitt nätverk och kontakter för att finna en kommande sysselsättning?
Jag har många kontakter bland många olika företag och rekryteringsföretag. Jag erbjuder dig att ta del av mitt nätverk.
För att göra ett bra arbete börjar vi med att bygga grunden, dvs lära känna varandra och se vad du är motiverad av, vilka roller du vill jobba inom mm. Det gör vi genom att börja med <paket2> eller <paket 3>. Sedan börjar vi resan att hitta ditt framtida jobb.

Intresserad? Boka tid med mig för mer information via denna länk: https://calendly.com/mikaellaweby/15min

Vill du hitta nya möjligheter till drömjobbet? Söker du med ljus och lykta efter det där jobbet som aldrig dyker upp? Har du varit på en mängd intervjuer men ändå aldrig kommit i hamn?

Har du provat allt men ändå inte nått fram? Tar jobbsökandet mer energi och lust än du får? Då kan vi hjälpa dig att ta befälet över din resa mot drömjobbet.

Just nu startar vi en jobbsökarutbildning där vi ger dig nycklarna för att öppna nya dörrar och möjligheter att kliva över tröskeln till just ditt drömjobb!

Oavsett om du fått nya insikter och värderingar och nu vill växla karriär, eller om du ofrivilligt blivit av med jobbet, finns det andra vägar att gå - nya möjligheter att testa.

En bootcamp på att hitta sitt drömjobb via den dolda arbetsmarknaden. Bygger på att skapa referensmarknadspartners som hjälper dig till det jobb som ännu inte känt.