Relationsmarknadsföring för entreprenörer

Bygg ett mer utvecklande, effektivare och och lönsammare  företag så att du kan få njuta av en bättre livsstil

Många företagare arbetar alltför hårt, alldeles för länge och har inte tid  att njuta av sitt liv.

Asentiv Pro-programmet är ett entreprenörsutvecklingsprogram som hjälper dig att hitta harmoni och  balans mellan arbete och privatliv. Företagande är en livsstil men inte med livet som insats. Genom att ge dig tillgång till all vår kunskap och resurser ger vi dig valmöjligheter som passar i din lokala omgivning såväl om du arbetar på en global marknad

Genom att skapa konkreta resultat kan du introducera de nya färdigheterna i ditt liv och företag genom Kunskap, Implementering och att ta Ansvar med hjälpa av mentorskap och coachning. Asentiv Pro skapades av och för entreprenörer och affärsproffs som värdesätter att vara finnas i ett sammanhang med andra yrkesverksamma som vill driva sin verksamhet  och nå nästa nivå.

Om du är intresserad av att diskutera möjligheter eller att ta reda på om detta är rätt steg för dig, kontakta oss på…..

Asentiv skapar nätverk av likasinnade företagsägare och entreprenörer, ledda av utbildade och tränade Asentivkonsulter som tillhandahåller de verktyg du behöver för att skapa ett fantastiskt företagande och ett spektakulärt liv. Du kommer att samarbeta med teammedlemmar för att få värdefull affärsinformation, skapa effektiv och fungerande marknadsföring, utveckla ditt personlig framförande och lära dig ledarskapsegenskaper som driver din organisation till en högre nivå.

Vi erbjuder dig vägar till att närma dig dina framtida affärer genom att integrera de delar du gillar att göra mest, förbättra dina viktigaste relationer och bidra till din gemenskap på ett sätt som både får ditt företag att växa och ger dig ett spektakulärt liv.

Vill du veta mer? Boka tid med mig för mer information via denna länk: https://calendly.com/mikaellaweby/15min eller anmäld dig till en informationsträff via webben: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcufu2tqT8tGdzw4CXzKAC-lN4l4GLkotFU